Ο ποιός;

face

Με τη φωτογραφία ασχολούμαι από το 2002. Με τη πάροδο των χρόνων  ειδικεύτηκα σε διάφορους τομείς όπως Digital Workflows και Color Management. Επί σειρά ετών έγραφα άρθρα για το www.dpgr.gr, δοκίμαζα τη ποιότητα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά fine art χαρτιών για εταιρίες όπως Moab και Hahnemuhle,  και ίδρυσα την Neutral Consulting εταιρία που ειδικευόταν στο Calibration & Profiling εκτυπωτών αλλά και στην εκπαίδευση στο δύσκολο τομέα της διαχείρισης χρώματος.

Το Blog

Δημιούργησα αυτό το blog με μοναδικό σκοπό να παρέχω τεχνικά άρθρα και σεμινάρια για φωτογράφους, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες. Δεν θα βρείτε reviews φωτογραφικών μηχανών και φακών, ούτε νέα σχετικά με αυτά. Υπάρχουν πολλά site που παρέχουν τις παραπάνω πληροφορίες. Θα βρείτε όμως μοναδικό περιεχόμενο και υψηλής ποιότητας τεχνικά άρθρα ή σεμινάρια που έχουν δημιουργηθεί απο εμάς και δεν υπάρχουν αλλού σε τομέις όπως color management, digital workflows κλπ. Έχουμε δημιουργήσει επίσης σειρές σεμιναρίων για αρχάριους, όπως το σεμινάριο εισαγωγή στο Lightroom, και σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε και άλλα όπως εισαγωγή στο photoshop και εισαγωγή στη φωτογραφία.

Να τονίσω οτι τα πάντα σε αυτό το blog παρέχονται δωρεάν. Είμαι της άποψης ότι γνώση πρέπει να παρέχεται δωρεάν, ειδικά σε ανθρώπους που δέν έχουν οικονομική άνεση.

Εάν θέλετε να βοηθήσετε, θα εκτιμούσαμε αν κάνατε share η like τα άρθρα μας σε κοινωνικά δίκτυα, αυτό αρκεί!

Εάν πάλι επιθυμείτε να δημοσιευτεί ένα δικό σας άρθρο, ή να συνεργαστούμε για να κάνουμε αυτό το blog καλύτερο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω της σελίδας του facebook.

Η Ομάδα

Τέλος να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που στηρίζουν το blog, χωρίς κανένα κέρδος. Η βοήθεια τους είναι ανεκτίμητη, και χωρίς αυτούς αμφιβάλλω αν θα το ξεκινούσα:

Την Ελένη Κωνσταντουδάκη απο το www.elenaimages.com. Ευχαριστούμε που μας αφήνει να κινηματογραφούμε τις φωτογραφήσεις της και μας παρέχει υλικό για τα σεμινάρια.

Τον Ηλία Ανθίτσα απο το spourgitas.blogspot.com. Ευχαριστούμε που όλα αυτά τα χρόνια μας δίνει υλικό, και μας βοηθάει στη παραγωγή των σεμιναρίων.

Τον Κώστα Στραντζόπουλο που έχει αναλάβει τη κινηματογράφηση των σεμιναρίων, και πολλά άλλα σημαντικά πράγματα. Χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχαν σεμινάρια σε μορφή βίντεο.

Την nCoded.gr που αναλαμβάνει όλα τα τεχνικά θέματα για το website και όχι μόνο.

Καλές φωτογραφήσεις!